Bursluluk Sınav

4.SINIF

Öğrencinizin sınavı 8 MART PAZARTESİ günü saat 13:30-15:15 saatleri arasında okulumuzda yapılacaktır. Sınavdan yarım saat önce okulda bulunmanız önemlidir, 13:15 te öğrenciler sınav salonuna alınmış olacaktır. Gelirken öğrencimizin mutlaka maskesi, kalem –silgisi ve nüfus cüzdanı yanında hazır bulunmalıdır.

5.SINIF

Öğrencinizin sınavı 9 MART SALI günü saat 13:30-15:15 saatleri arasında okulumuzda yapılacaktır. Sınavdan yarım saat önce okulda bulunmanız önemlidir, 13:15 te öğrenciler sınav salonuna alınmış olacaktır. Gelirken öğrencimizin mutlaka maskesi, kalem –silgisi ve nüfus cüzdanı yanında hazır bulunmalıdır.

6.SINIF

Öğrencinizin sınavı 9 MART SALI günü saat 13:30-15:15 saatleri arasında okulumuzda yapılacaktır. Sınavdan yarım saat önce okulda bulunmanız önemlidir, 13:15 te öğrenciler sınav salonuna alınmış olacaktır. Gelirken öğrencimizin yanında mutlaka maskesi, kalem –silgisi ve nüfus cüzdanı hazır bulunmalıdır.

7.SINIF

Öğrencinizin sınavı 9 MART SALI günü saat 13:30-15:30 saatleri arasında okulumuzda yapılacaktır. Sınavdan yarım saat önce okulda bulunmanız önemlidir, 13:15 te öğrenciler sınav salonuna alınmış olacaktır. Gelirken öğrencimizin mutlaka maskesi, kalem –silgisi ve nüfus cüzdanı yanında hazır bulunmalıdır.