Önemli Duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ülkemiz eğitim sürecinin 04 Ocak 2021 tarihine kadar olabilecek işleyişi ile ilgili yaptığı açıklamalar hakkında bilgileri paylaşmak istedik. Bundan böyle gerek bakanlığımızdan gelen açıklamalar, gerekse okul olarak yapacağımız tüm çalışmalar ve planlar ile ilgili bilgilendirme paylaşımlarımız her zaman olduğu gibi devam edecek.

Bilginiz olduğu üzere tüm eğitim kurumları 4 Ocak 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitim veremeyecek. İkinci bir emre kadar da hiç bir sınav yapılamayacak. Sınavlarla ilgili planlamalar salgın sürecinin seyrine göre bakanlığımızın belirleyeceği ilkeler çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Hürriyet Yıldız Okulları olarak biz, günde 8 ders saati online eğitim hazırlığımızı çok daha önceden yapmış olup, öğretmenlerimiz ile süreci en iyi şekilde yönetmek için görüşmelerimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Okul olarak her zaman için duruma göre “A “ve “B” planlarımız var. Bu konuda endişeniz olmasın. Öğrencilerin ölçme-değerlendirmesini aksatmamak adına öğrencilerimize zaman zaman online denemeler yaparak eksik belirleme ve birebir bu eksikleri tamamlama dersleri ile gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalarımız not vermek için değil, eğitimin sağlıklı ve doğru işletilmesi içindir.

Ayrıca müzik ve beden eğitimi derslerimizi online yapamıyor olduğumuzdan dolayı, fırsat verildiği ilk anda bu derslerimiz için öğrencilerimize özel program hazırlayacak ve okul içi etkinliklerle öğrencilerimize azami düzeyde fayda sağlayacağımızı da belirtmek isteriz.
Belirli aralıklarla veli toplantılarımızı online olarak gerçekleştirecek, süreç ile ilgili sizlerle görüşmeler yapacağız. Aldığımız geri bildirimler doğrultusunda eğitim sürecini her defasında beklenenin de fevkinde bir düzeye taşıyacağız. Psikolojik danışmanımız da bu süreçte çocuklarımıza ve siz velilerimize yoğun olarak destek verecektir.

Her şeyden önce öğrencilerimizin sağlığını diliyor, sağlıklı günlerde bir araya gelmeyi umuyoruz.

Hürriyet Yıldı Okulları İdaresi