Çocuklarınızın Kuru Kalabalıklarda Kaybolmasına İzin Vermeyin!

Anasınıfından başlayarak ve yaklaşık ortaokul bitimine kadar bu eğitimi alan çocuk, yaşamın her aşamasında başarılı olur. Anasınıfımız da İngilizce ile tanışan öğrencilerimiz; İngilizce öğretmenimizle şarkılar, etkinlikler, dramalar ve projeler ile başlayan yolculuklarında onlara, anadili İngilizce olan öğretmenlerimiz de eşlik etmektedir. Bu eğlenceli serüvende 4 yıl içinde İngilizceyi en iyi şekilde konuşur ve yazar duruma gelmektedirler.

Öğrencilerimizin akademik bilgi düzeylerini yükseltmenin yanında sanatsal ve sportif yeteneklerinin de farkına vararak en iyi şekilde yönlendirme ve o doğrultuda bir eğitim verilmektedir.

Yeteneklerine Göre Eğitilmeyen Çocuklar Hayallerine Kanat Çırpamazlar

Saygı değer velilerimiz Özel Hürriyet Yıldız Okulları olarak öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatına önem vermekteyiz. Özellikle öğrencilerimizin başarılarının kalıcı ve daim olması için okul aile öğrenci işbirliğini önemsemekteyiz. Bu üçlü saç ayağını temelde güçlendirerek her zaman velilerimizle işbirliği yapmaktan mutluluk duymaktayız..

Çocuklar anlaşıldıkları hissettikleri ortamlarda güven duygusu geliştirirler. Bu duyguyu tüm hayatında yaşayabilmesi ancak bizim onları en iyi şekilde tanımımıza bağlıdır. Özel Hürriyet Yıldız Okulları olarak çocuklarınızın sahip olduğu potansiyeli doğru ve bilimsel bir şekilde sizlere sunmak istiyoruz. Eğitim kurumları ve aile çocuğu tanırsa ancak istenilen bir eğitim için en doğru başlangıcı yapmış olur.

Yeteneklerini keşfetmiş ve geliştirmiş,
Akademik olarak üniversite sınavına, kimlik olarak üniversiteye hazır,

İngilizceye hakim ve farklı kültürleri tanıyan,
iki yabancı dilin alt yapısını oluşturmuş,