Etkinlik

Kütüphane gezisi; Gerçek bilgi kaynaklarımız kütüphanelerimizdir.
Kitap Fuarı; İyi bir kitap iyi bir arkadaştır. -Okumak özgürlüğe kanat çırpmaktır. (Mustafa Kemal Atatürk )
Kent Müzesi Gezisi; Kendi geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez! (M. Kemal Atatürk)
Aşıklar Gecesi; Bağlamanın Telinden Ozanların Dilinden adlı programımızda aşıklık geleneğinin Samsun’daki ustalarıyla velilerimiz, öğrencilerimiz ve tüm davetlilerimize keyifli anlar yaşattık.
Hayvan Barınağı; Çocuklarımızda zaten var olan hayvan sevgisini desteklemek adına patili dostlarımızı ziyaret ettik. Öğrencilerimizle birlikte biz de bir köpek sahiplendik ve okulumuzun bahçesine neşe getirdik. Her gün bir kap su vermek hepimize iyi geliyor!
Öğrencilerimiz karışımların ayrıştırılması konusunu deneyerek öğrendiler ve çok eğlendiler...