Okul Müdürümüze Ziyaretler

Uzun yıllar (26 yıl) görev yaptığım Samsun Maarif Kolejinin devamı Samsun Anadolu lisesi Mezunları Derneği (SKSAL) yönetim Kurulu olarak başta Sayın Nevzat DEMİRER, Sayın Nilgün KANIK, Sevgili Öğrencim Çiğdem SAYAR ve Sayın Hakkı Cem ÇARPAN’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü Sayın Adnan BAHADIR’a ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner Okulu Müdürü, aynı zamanda Akpınardan okul arkadaşım olan Mustafa OKUR’a ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Özel Mektebi Cihan Okulları Müdürü Sayın İlyas YAVUZ’a ziyaretleri için teşekkür ediyorum