Necla YILMAZ

Sınıf Öğretmeni

1958  Ordu doğumlu Necla YILMAZ, Anadolu Üniversitesi , Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden, İşitme ve Konuşma Engeli bulunan öğrenciler için eğitim sertifikası ve diğer özel eğitim ihtiyacı duyan (hiperaktivite,disleksi vb.) çocuklar için uzmanlık belgesi almıştır. Öğretmenlik hayatına Ordu Kumru İlkokulunda başlamıştır. Çeşitli devlet okullarında çalıştıktan sonra Samsun Atatürk İlköğretim Okulu’ndan emekli olmuştur. Emekliliğinden sonra bir süre Ezgililer Koleji’nde öğretmenlik, devamında da bir yıl süresince ALİN Sanat Merkezinde İdarecilik görevi yapmıştır. Meslek hayatına Hürriyet Yıldız Okulları’nda Sınıf Öğretmeni olarak devam etmektedir.