Politikamız

Hürriyet Yıldız Okulları Hizmet Politikası ve Davranış Kuralları

Hürriyet Yıldız Okulları Davranış Kuralları, inançlarımıza uygun bir çerçeve oluşturmakta ve davranışlarımıza yönelik beklentileri belirlemektedir. Davranış Kuralları, bize rehberlik etmek ve karşılaşabileceğimiz etik zorlukların üstesinden gelmemiz için yardım sunmak üzere tasarlanmıştır. Ancak, Davranış Kuralları seçim yapılması ve karar alınması gereken tüm durumları kapsamamaktadır. Herhangi bir sorunuz olması, yardıma ihtiyaç duymanız ya da Davranış Kuralları tarafından kapsanmayan bir etik zorluk ile karşılaşmanız halinde, ilgili konu hakkında açık bir fikre sahip olmak amacıyla, sırasıyla okul yönetimi ve Hürriyet Yıldız Okulları şirket yönetimi ile iletişime geçmekten çekinmeyin.

Tüm paydaşlarımız (Yönetim Kurulumuz, velilerimiz, öğrencilerimiz,  okul idarecilerimiz, öğretmen ve diğer yardımcı personelimiz), bizden en yüksek dürüstlük seviyesinde ve Davranış Kurallarında yer alan inanç ve davranış biçimlerine uygun olarak faaliyet göstermemizi beklemektedir. Girişim ortakları da dâhil olmak üzere Hürriyet Yıldız Okulları tüm çalışanlarının, Davranış Kurallarında belirtilen davranış biçimlerini okuması, anlaması ve bunlara uygun hareket etmesi gerekmektedir.

Davranış Kurallarını ihlal edeni davranış biçimlerini bildirmek sizin görevinizdir. Politikalarımız, bu yükümlülüğü yerine getirdiğiniz için size karşı yapılabilecek her türlü misilleme biçimini yasaklamaktadır. Yöneticilerimizin bu konuda çalışanlarımıza Davranış Kurallarına uyulmasına ilişkin destek ve beklentilerini bildirmek ve şirket genelinde etik davranışın benimsendiği, etik davranışa değer verilen ve etik davranışların sergilendiği bir kültürü teşvik etmek gibi ilave sorumlulukları bulunmaktadır.